Ο Ιατρός

355071 panagiotis koutsoubelis1 c9f0f

Ο Ιατρός

Παναγιώτης Κουτσουβέλης

Κτηνίατρος, Ειδικευμένος του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Κτηνιάτρων Δερματολόγων DVM, Resident of the European College of Veterinary Dermatology

Ο Παναγιώτης Κουτσουβέλης είναι κτηνίατρος που ειδικεύεται στη δερματολογία ζώων. Παρακολουθεί δερματολογικά περιστατικά στη δερματολογική κτηνιατρική κλινική του Animal Dermatology, στη κλινική Animal Medical Center και στην Παθολογική κλινική της Κτηνιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το 2006. Την ίδια χρονιά πήγε ως επισκέπτης κτηνίατρος σε μεγάλες κλινικές της Αττικής. 

Το 2015 έγινε δεκτός ως ειδικευμένος του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Κτηνιάτρων Δερματολόγων ( ECVD) και εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Παθολογική Κλινική της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εντός 4 ετών, όπου συμμετείχε στη κλινική εκπαίδευση των φοιτητών τέταρτου και πέμπτου έτους. Από το 2015 έως σήμερα έχει πάρει μέρος σε όλα τα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια συνέδρια Κτηνιατρικής Δερματολογίας. Το 2017 πήρε μέρος σε εκπαίδευση του Κολλεγίου στο Μεσογειακό Ινστιτούτο Βιο-επιστημών, στη Κροατία, με θέμα την ανοσολογία, τη δομή και τη λειτουργία του δέρματος. Το 2018 έλαβε μέρος στην εκπαίδευση του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου στην Ιστοπαθολογία δέρματος, στην Ιταλία.

embarassed dog on bed SA2BDZW scaled

Για τη καλύτερη εξυπηρέτησή σας,
η κλινική δέχεται περιστατικά κατόπιν ραντεβού